Строим за вас

Инвестиционната компания предава чешкото ноу-хау в партньорство с българско дружество, което управлява собствени недвижими имоти в столицата през последните 13 години – Папая Инвестмънтс България. Съчетанието на двете дружества е предпоставка за успех на начинанието, но и за осигуряване на комфорт и качество за всеки, възползвал се от възможността да придобие жилище от Дарамис България. Целта на екипа от чешки и български специалисти е да осигурява комфортна среда на живот чрез просторни и уютни семейни жилища, които да подчертаят концепцията, че домът е инвестиция, която сплотява семейството и допринася за топли спомени.

Обекти в България:

PARAMONT

DIVILA

Ненад Костадинов

Директор бизнес развитие и маркетинг – България

„Лесно е да работиш с хора, с които споделяш еднаква идея за дисциплина и прецизност. Гордея се, че съм част от Daramis, и че мога да дам на българския пазар този последен щрих, от който той отчаяно се нуждае. Ние сме тук, за да строим за вас, и вие ще ни забележите.”

Милена Григорова

Главен инженер за България

“В моята 25 годишна практика като строителен инженер винаги съм държала на всяка цена да се спазват правилата. В Daramis целта не е само това, тук ние винаги създаваме нещо повече.”